Lirik Lagu Abah Lala – Konco Koncoku

By | August 27, 2021
Abah Lala - Konco Koncoku

Wes sak wentoro suwe ora ketemu
Saiki kowe podo neng ngendi
Piye kabarmu konco-koncoku
Wes suwe tenan awake dewe ora ketemu

Opo kowe iseh kelingan ro aku
Neng kene aku kangen

Rasane pengen baleni jaman, jamane semono
Iso kumpul gojekan saben dino
Rasane raiso lali kelingan nganti saiki
Kenangan sing podo di lakoni

Saiki wes do tuo, wes abot mikir keluargo
Nanging sing kekancan ojo di lalekno
Podo-podo dongake ben kabeh tentrem uripe
Mugo tetep langgeng nganti selawase

Aku wes kangen kumpul bebarengan
Nanging saiki di pisahke marang kahanan

Opo kowe iseh kelingan ro aku
Neng kene aku kangen

Rasane pengen baleni jaman, jamane semono
Iso kumpul gojekan saben dino
Rasane raiso lali kelingan nganti saiki
Kenangan sing podo di lakoni

Rasane pengen baleni jaman, jamane semono
Iso kumpul gojekan saben dino
Rasane raiso lali kelingan nganti saiki
Kenangan sing podo di lakoni

Saiki wes do tuo, wes abot mikir keluargo
Nanging sing kekancan ojo di lalekno
Podo-podo dongake ben kabeh tentrem uripe
Mugo tetep langgeng nganti selawase

Mugo tetep langgeng nganti selawase

Lirik Lagu Yang Terkait:
Konco Koncoku – Abah Lala

Temukan Mp3 Abah Lala – Konco Koncoku